De Boodschap
Regionale Ontwikkeling & Sport

Dc Brokopondo ontvangt voertuigen

Zijing Rosebel Goldmines N.V. heeft aan de districtscommissaris, Ludwig Mendelzoon van het district Brokopondo twee Toyota Hilux bouwjaar 2012 gedoneerd. De overdracht vond plaats op dinsdag 6 juni 2023 plaats.

“Aan de onderneming die activiteiten ontplooit in het district, hebben wij in een krutu met de anderhalve jaar geleden het verzoek gedaan om ons met vervoer te helpen” aldus Mendelzoon. Het zijn weliswaar geen nieuwe auto’s, maar wij kunnen goed gebruik van maken.
De auto’s zullen worden ingezet, om de ver afgelegen ressorten te bezoeken, de bestuursdienst zal zichtbaarder zijn in het district” zegt de districtscommissaris.

Volgens Mendelzoon is de samenwerking met het bedrijf Zijing, voorheen Iam Gold, goed te noemen. Er zijn verschillende projecten in de Community-Base die ondersteund worden door de multinationals.
“De auto’s zijn aan het commissariaat overgedragen, maar deze zullen worden ingezet waar nodig. Het vervoer probleem is hiermee deels opgelost” geeft de burgervader toe.