De Boodschap
Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken

SPWE verzorgt communicatie training voor afdelingshoofden parket PG

De Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE), een werkarm van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), is van start gegaan met de training “leidinggeven en effectief communiceren”, voor afdelingshoofden van het parket van de procureur-generaal (pg). De start van de training heeft plaatsgevonden op dinsdag 15 februari 2022 op het parket van de pg.

 

De training is gefinancierd door het Openbaar Ministerie (OM) en heeft als doel het upgraden van de kennis en vaardigheden van de afdelingshoofden en hen tools aan te reiken om toe te passen binnen de werksfeer. Daarbij staan centraal; de rol van een manager en de communicatie naar het personeel toe.

Gracia Parasingh, waarnemend pg bij het OM, heeft benadrukt dat effectief communiceren en leidinggeven van belang zijn bij het bereiken van succes in teamverband. Zij is ervan overtuigd dat de opgedane kennis zal resulteren in betere communicatie op de werkvloer. Parasingh heeft de afdelingshoofden aangemoedigd om zich volledig in te zetten en de training met succes af te ronden. Naushad Ketwaru, consulent bij de SPWE, heeft  namens de directeur van SPWE Etienne Etman, de afdelingshoofden bemoedigd om zich ten volle in te zetten en de training succesvol af te ronden.