De Boodschap
Justitie & Politie

Diensthoofd BBS bevorderd tot Beveiligingsinspecteur eerste Klasse

Het waarnemend diensthoofd van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS), Jersey Purperhart is door minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (JusPol) bevorderd tot Beveiligingsinspecteur eerste Klasse. De bevorderingsceremonie heeft op donderdag 22 september plaatsgevonden in de vergaderzaal van het ministerie.

Minister Amoksi feliciteerde het diensthoofd en benadrukte dat waardering hoort bij hardwerken. De bewindsman haalde ook aan dat de BBS turbulente tijden heeft gehad maar, dat het diensthoofd toch probeert zaken te realiseren om de organisatie hoger op te trekken. Dit gebeurt ondanks het tekort aan middelen. Er zal in de toekomst gewerkt worden aan het verscherpen van de toelatingseisen en aan het aanpassen van het vakkenpakket  dat hoort bij de opleiding tot BBSer. “Deze aanpassingen zijn nodig om gericht in te spelen op de uitdagingen in het veld”, aldus de bewindsman.

Het diensthoofd gaf aan zijn uiterste best te zullen doen om zaken binnen zijn vermogen te realiseren en de organisatie zodoende naar een hoger niveau te brengen.