De Boodschap
Regionale Ontwikkeling & Sport

Eerste donatie 1.000 voedselpakketten aan Districtscommissariaat Wanica Noord-West

DC Suraksha Sital-Hirasingh van Wanica Noord-West heeft 1.000 voedselpakketten in ontvangst genomen. Deze werden door Soerin Goerdayal, die coördinator is van het voedselpakkettenproject, overhandigd. ‘Dit is de eerste partij voedselpakketten. De andere districtscommissariaten komen nog aan de beurt’, vertelt Goerdayal.

Met de ondersteuning van bedrijven in de vorm van gelden en goederen, zijn de voedselpakketten samengesteld voor hulpbehoeftigen in de samenleving. Via regionale organen worden die verstrekt aan de doelgroep en wel via de verschillende ressortsraden. Zij kennen uiteraard de mensen die goed gebruik kunnen maken van een pakket. Het voedselpakket bestaat voornamelijk uit levensmiddelen waaronder rijst, bruine bonen, aardappelen, bananen, suiker en blom. ‘Wij hopen de nood van de mensen een beetje te verlichten hiermee’, geeft Goerdayal verder aan.

DC Sital-Hirasingh is blij met deze geste. ‘Het komt zeker als geroepen, want de noden zijn hoog. ‘Wij proberen op allerlei fronten de mensen tegemoet te komen en deze pakketten zijn welkom in deze moeilijke tijd. Wij juichen dit initiatief toe’.

Na de symbolische overhandiging van een pakket aan DC Sital-Hirasingh, zijn de voorzitters van de verschillende ressortraden van start gegaan met de distributie van de pakketten.