De Boodschap
Kabinet van de FirstLady

First lady Santokhi gekozen tot voorzitter SCLAN

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry is bij enkele kandidaatstelling gekozen tot de nieuwe chair (voorzitter) van de Spouses of CARICOM Leaders Action Network (SCLAN). Hiernaast is ook bij enkele kandidaatstelling first lady Ann Marie Davis van de Bahamas gekozen tot vice chair (vicevoorzitter). Dit gebeurde tijdens een virtuele bijeenkomst op donderdag 7 december 2023. Voor de afgelopen twee jaren heeft de first lady van Belize, Rossana Briceño, gediend als de chair en first lady Santokhi als de vice chair.

Tijdens de onlineverkiezing is onderling besproken waar de SCLAN voor staat en de projecten die ook het komende jaar voortgang moeten vinden. Na de verkiezing van de nieuwe chair en vice chair feliciteerde first lady Briceño de nieuwbakken leiding. Zij bedankte het hele team voor de ondersteuning de afgelopen twee jaren en heeft er het volste vertrouwen in dat dit nieuw duo de SCLAN naar grotere hoogtes zal brengen. Waar nodig zal zij de nieuwe leiding blijven ondersteunen in het goede werk dat verricht wordt.

Voor de nieuwbakken chair, first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, is het een genoegen deze organisatie te mogen leiden voor de komende twee jaren. Zij bedankte first lady Briceño voor haar begeleiding en ondersteuning de afgelopen periode en kijkt uit naar een goede samenwerking met de nieuwe vice chair en de rest van het team. “Er is genoeg te doen. Ik kijk uit naar de vele goede projecten die wij samen zullen uitvoeren. Maar daarnaast moeten wij ook meer leden interesseren om zich bij de SCLAN aan te sluiten”, zei de presidentsvrouw in haar slotwoord.

First lady Santokhi en first lady Ann Marie Davis zullen in januari aanvangen met hun werkzaamheden als de nieuwe chair en vice chair.