De Boodschap
Kabinet van de President

Ingebruikname opnamestudio Kabinet van de President

Opnames van toespraken en interviews van president Chandrikapersad Santokhi zullen voortaan in een studio op het Kabinet van de President geschieden. Het staatshoofd heeft op woensdag 6 oktober 2021 het lint doorgeknipt bij de opening van deze nieuwe werkruimte.

De president kreeg vervolgens een rondleiding van directeur Alven Roosveld en onderdirecteur Derrick Kammeron van de Communicatie Dienst Suriname (CDS). Het staatshoofd toonde zich onder de indruk van de studio. Hij beveelt aan dat er optimaal gebruik hiervan wordt gemaakt. Arunkoemar Hardien, kabinetsdirecteur Politieke- en Beleidsaangelegenheden, stafleden en personeel van zowel het kabinet als de CDS waren getuige van dit heugelijk feit. President Santokhi feliciteerde het team en wenste hen succes toe met de werkzaamheden in de nieuwe werkruimte.

Na de rondleiding werd meteen een aanvang gemaakt met de eerste opname, namelijk een boodschap van het staatshoofd in verband met Navratri. Behalve de opnamestudio is er ook een wachtruimte onder ander voor gasten ingericht. Verder komt er ook een Strategische Communicatie Unit.