De Boodschap
Kabinet van de President

Lions Club Kwatta overhandigt beademingsapparaat aan president Santokhi

Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Deze serviceclubs maken deel uit van de wereldwijde associatie Lions International. Op vrijwillige basis ontplooien de leden initiatieven voor een betere samenleving. Lions Club Kwatta heeft op zaterdag 28 augustus 2021 een beademingsapparaat overhandigd aan regeringsleider Chandrikapersad Santokhi op het Kabinet van de President.

Soeresh Narain, president van de Lions Club Kwatta geeft aan dat het om een zeer modern apparaat gaat, dat heel wat zaken reguleert. “Ook medicatie kan toegediend worden via zo een apparaat. Het is ruim 20.000 euro waard”, aldus de sociaal voelend Lions Club Kwatta-president.

Het staatshoofd heeft het beademingsapparaat zeer blijhartig ontvangen. De zorgsector maakt nog steeds moeilijke tijden door, vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie. De medische-utiliteit zal spoedig ingezet worden waar er een tekort is aan apparatuur, het zal zijn weg vinden naar één van de ziekenhuizen via het ministerie van Volksgezondheid.