De Boodschap
Openbare Werken

Openbare Werken onthult naambord Wanica Zuid-Oost

Het ministerie van Openbare Werken heeft recentelijk een naambord onthuld bij het dependance aan de Lelydorperweg in het district Wanica. Het gaat erom dat het bijkantoor zichtbaar wordt gemaakt voor de bezoekers. Minister Riad Nurmohamed gaf met deze onthulling aan dat OW-kantoren in heel Suriname moeten opvallen voor zowel de plaatselijke bewoners als burgers uit andere districten of ressorten in het land.

 Het hoofdkantoor van het ministerie van Openbare Werken wordt regelmatig geconfronteerd met telefoontjes van burgers die niet weten waar het OW-dependance van Wanica Zuid-Oost is gevestigd. In dit kader is besloten een naambord op de desbetreffende locatie te plaatsen, zodat bezoekers moeiteloos het bijkantoor kunnen aandoen. De OW-bewindsman voerde vervolgens aan dat conform het nieuwe beleid van OW elk jaar gewerkt zal worden aan het verbeteren van de kantoren in de districten.

Minister Nurmohamed is van mening te werken naar een duurzame ontwikkeling op zijn ministerie en wil op deze manier de gemeenschap steeds beter van dienst zijn. Per slot van rekening gaf de OW-topman ter kennisgeving mee dat zaken ook online kunnen worden gedaan, hetgeen betekent dat niet voor alles het kantoor persoonlijk bezocht hoeft te worden. Er moet veel meer gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden die via de website van OW worden aangeboden. Personen die dat niet in staat zijn kunnen de kantoren bezoeken.