De Boodschap
Kabinet van de President

STVS launcht WK-programma bij president Santokhi

In verband met de launch van de activiteiten rond de wereldkampioenschappen voetbal (WK 2022), heeft de directie van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) een gedenkpakket overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi. Volgens het staatshoofd zou er een mooie droom in vervulling gaan als Suriname het WK had behaald.

De regeringsleider heeft er verder op gewezen dat hij er heilig in gelooft dat het Surinaamse Natio, inclusief de diasporaspelers deze droom ooit zal verwezenlijken. Van regeringszijde zegt hij dat hij zich ervoor sterk zal maken om in te komen met het voorzien in de nodige randvoorwaarden hiervoor. President Santokhi heeft bij deze gelegenheid zijn dankbaarheid geuit. Hij omschrijft dit wereldgebeuren als een ontspanning voor velen. “Het is een periode waarbij mensen hun problemen terzijde kunnen leggen om te genieten van het wereldspektakel.”

STVS oftewel de nationale zender heeft de exclusieve uitzendrechten voor WK 2022, welke wordt gehouden in Qatar. Naast het organiseren van de bekende WK-toto, zal de zender het publiek vergasten met tv-programma’s. Het betreft in deze het WK-journaal, de voor en na beschouwing van de wedstrijden tijdens dit toernooi. Ook het programma WK-Fatu en WK-Caravan zullen uitgevoerd en gepresenteerd worden op de beeldbuis.