De Boodschap
Sociale Zaken & Volkshuisvesting

Zhe Jiang handelsvereniging doneert goederen aan SoZaVo

In het kader van de viering van het Chinees Nieuwjaar heeft Zhe Jiang handelsvereniging op dinsdag 17 januari 2023 een donatie van goederen gedaan aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo). De goederen zijn bestemd voor opvanginstellingen ingeschreven bij het ministerie. De overhandiging werd door bestuursleden van Zhe Jiang gedaan aan minister Uraiqit Ramsaran.

Het is voor Zhe Jiang handelsvereniging de eerste keer dat zij een donatie hebben gedaan aan het ministerie. De bedoeling is dat zij elk jaar een donatie geven aan het departement, om de instellingen en behoeftigen te helpen. De organisatie wil hiermee teruggeven aan de samenleving.

De SoZaVo-bewindsman benadrukte het belang van gemeenschapsparticipatie en bedankte de handelsvereniging voor het feit dat zij zich solidair opstelt. Minister Ramsaran is ermee ingenomen dat verschillende organisaties een bijdrage willen leveren om de Surinaamse bevolking te helpen. “Wij zijn allemaal Surinamers en moeten elkaar helpen,” aldus de minister. De donatie bestaat uit voedingsmiddelen, beddenlakens, matrassen, sportkleding, kleding voor jong en oud, schoeisel en toiletartikelen.