De Boodschap
Buitenlandse Zaken, International Business & Internationale Samenwerking

Ministerie van BIBIS zamelt in voor Stichting Su Aid

Het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) heeft op donderdag 7 december 2023 massaal gedoneerd voor de stichting Su Aid.

Stichting Su Aid, opgericht op 20 november 2014, is een organisatie die sinds haar oprichting jaarlijks duurzame doelen ondersteunt uit geld opgehaald uit inzamelingsacties. Het streven bij de recente actie is een bedrag van minimaal 140.000 euro ten behoeve van de Neonatale Intensive Care (NICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Namens Stichting Su Aid heeft Nancy Boldewijn een bezoek gebracht aan het ministerie met de Travelingbox. Tijdens dit bezoek hebben de medewerkers enthousiast bijgedragen door massaal te doneren, waarbij de directeuren Miriam Mac Intosh en Luziano Truideman persoonlijk de enveloppen in de box hebben gedeponeerd.

Deze donatie benadrukt de betrokkenheid van het ministerie bij humanitaire doelen en onderstreept het gezamenlijke streven om de levensomstandigheden van de meest kwetsbaren te verbeteren, met specifieke aandacht voor de toekomst en het welzijn van kinderen.