De Boodschap
Kabinet van de President

President Santokhi: “Rol bancaire technologie essentieel”

“De rol van bancaire technologie is essentieel. Niet alleen voor economische groei, maar ook voor het bevorderen van financiële inclusie in ons land.” Dit zegt president Chandrikapersad Santokhi naar aanleiding van de recente Amcham Banking, Finance & Technology Week. Het staatshoofd uit zich ingenomen met deze activiteit en spreekt dan ook zijn felicitaties uit aan het adres van de American Chamber of Commerce of Suriname voor het succesvol organiseren van het evenement.

“Als president van de Republiek Suriname waardeer ik het recente American Chamber of Commerce of Suriname Banking, Finance and Technology event bijzonder. Het delen van inzichten en bevorderen van dialoog in deze cruciale sectoren zijn van onschatbare waarde voor onze nationale vooruitgang. We stimuleren en waarderen dergelijke discussies en kijken ernaar uit om samen te werken aan een welvarende economie”, aldus het staatshoofd.

President Santokhi betitelt de rol van bancaire technologie als essentieel. “Niet alleen voor economische groei, maar ook voor het bevorderen van financiële inclusie in ons land.” Hij voegt eraan toe dat de regering van Suriname zich samen met de private sector blijft inzetten voor innovatieve oplossingen die de toegang tot financiële diensten vergroten en kansen creëren voor alle lagen van de bevolking. “Bedankt aan AmCham SR voor het faciliteren van deze belangrijke bijeenkomst”, besluit het staatshoofd zijn felicitatieboodschap.