De Boodschap
Transport, Communicatie en Toerisme

Communiqué: Directie SLM bezoekt Port of Spain

In het kader van het verdere herstel van Surinam Airways hebben de waarnemend CEO, Steven Gonesh, en de VP Finance, de heer Santosh Baidjoe een bezoek gebracht aan Trinidad, Port of Spain. Dit bezoek had een zakelijk karakter en er werd met verschillende actoren gesproken. Onder andere is er voor bankzaken een bezoek gebracht aan de Republic Bank.

Verder is er een bezoek gebracht aan de Trinidad and Tobago Civil Aviation Authority (TTCAA), en zijn in het bijzijn van Francis Regis (Director General) en Ricardo Henri uitbreidingsopties besproken ten behoeve van de SLM.

Ten aanzien van de ground handling op Port of Spain zijn er gesprekken gevoerd met Piarco Airservices Limited – PASL, terwijl ook met het gerenommeerde SwissPort besprekingen zijn gevoerd voor een eventuele samenwerking. Besproken opties met betrekking tot routes worden verder uitgewerkt.

Het bezoek was vruchtbaar en het een en ander is afgehandeld door de heren Gonesh, Baidjoe en de honorair consul van Suriname in Trinidad, Jerome Khan