De Boodschap
Economische Zaken, Ondernemerschap & Technologische Innovatie

EZ organiseert “Exporteurs beurs”

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) organiseert op donderdag 8 december 2022 een “Exporteurs beurs” te Roeli’s Event Venue. Deze beurs dient als platform dat aangeboden wordt aan exporteurs en potentiële exporteurs. Het doel hiervan is om Business to Business netwerken te stimuleren alsook tools aan te bieden die nodig zijn voor de export. Het is de bedoeling dat alle instanties die relevant zijn voor de export over een informatiestand beschikken. Ongeveer 50 exporteurs zullen tijdens de beurs geaccommodeerd worden die hun producten en diensten presenteren.

Oproep exporteurs
Momenteel bestaat de gelegenheid nog voor exporteurs om zich tot en met maandag 14 november op te geven voor deelname aan de beurs. Geïnteresseerde exporteurs dienen te voldoen aan onderstaande voorwaarden:

Het bedrijf is in Suriname gevestigd;
Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken;
Het bedrijf heeft een geldige vergunning indien vergunningplichtig;
Geïnteresseerde exporteurs kunnen door middel van de link registreren voor deelname aan de beurs: https://docs.google.com/forms/d/1PcM0ygMhgyZDQyjL3V5QXCWXv9v9nTa-BO8A5Gzwxwk/edit#settings

Deelname aan de beurs is gratis. Voor meer informatie kan er gebeld worden op het telefoonnummer 402080 toestelnummer 1251.