De Boodschap
Openbare Werken

Startsein schoonmaak terrein OS Commissaris Simonspolder

Minister Riad Nurmohamed heeft op donderdag 22 februari 2024 het startsein gegeven voor de schoonmaak van het terrein van de OS Commissaris Simonspolder. De lagere school is toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Dat heeft het schoolhoofd laten weten door middel van een schrijven, dat ze heeft gericht aan de minister.

Onder de aanwezigen waren onderdirecteur Openbaar Groen, de buurtmanager van ressort Domburg, DNA-lid Reshma Mangre, vertegenwoordigers van het commissariaat en technische team OW.

Volgens de bewindsman hebben scholen hoge prioriteit. Er mag altijd een beroep gedaan worden op OW voor schoonmaak- en rehabilitatiewerkzaamheden. Sudhir Chotkoe, onderdirecteur van Openbaar Groen gaf aan zeer blij te zijn, om de school te ondersteunen. “De leerlingen kunnen binnenkort in een nette en frisse omgeving spelen en les volgen”, aldus Chotkoe.

DNA-lid Mangre, die tevens voorzitter is van onderwijsvakbonden bedankte de minister en team hartelijk voor zijn inspanning. Mangre geeft aan dat ze vaker op het veld zal gaan en analyseren wat de noden zijn van de burgers.

“Ik ben de minister en zijn team zeer dankbaar en ik hoop dat mijn verzoek voor het bouwen van een sportzaal binnenkort ook in behandeling wordt genomen”, sprak het schoolhoofd.