De Boodschap
Kabinet van de President

Arthem Consultancy organiseert succesvolle Entrepreneurs Circle seminar

In het kader van The Global Entrepreneurship week en het tweejarig bestaan van Arthem Consultancy heeft deze organisatie op donderdag 11 november 2021 een seminar voor jonge ondernemers georganiseerd: het Entrepreneurs Circle seminar. Het doel van dit evenement was het delen van ervaringen en/of expertise met verschillende ondernemers en wel door ervaren mensen uit deze doelgroep. De focus werd gelegd op de onderwerpen Digitale transformatie en innovatie, Local content en financiering voor kleine en middelgrote ondernemingen met als thema: Resiliency.

In gesprek met de Communicatie Dienst Suriname (CDS) geeft Shelby Moekiran, Managing Director Arthem Consultancy, aan dat zij tevreden is met de opkomst van de ondernemers en het verloop van de activiteit. “Het succes van het bedrijf zal geïnvesteerd worden in de basis van de samenleving. Moekiran maakt het tot haar levensmissie op kleine en starten ondernemers verder op weg te helpen.

De sprekers van de avond waren: Anvit Ramlakhan, CEO Datasur en huidige voorzitter van VSB Young Management (VSB YM); Robert Hahn algemeen directeur Datasur en ICT-manager Staatsolie; Kevin Julen van Country Lead Suriname RAMPS Logistics; Clyde Griffith G&G-specialist van Staatsolie en Policy Advisor Mining & Energy bij het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Sevillio Creton van Hakrinbank NV afdeling Business Banking

De avond werd feestelijk afgesloten met een netwerk evenement van Arthem Consultancy, dit in verband me haar tweejarig bestaan. Bij deze gelegenheid werd ingegaan op de ontstaansgeschiedenis, waar men nu is en waar men naar toe wil.