De Boodschap
Transport, Communicatie en Toerisme

Workshop “Public Private Partnership voor duurzame toerisme ontwikkeling”

Het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) organiseert in samenwerking met de ministeries van Regionale Ontwikkeling & Sport (ROS), Onderwijs, Wetenschap & Cultuur (MINOWC), de private sector organisaties SHATA, UTGS en Cluster Noord-Commewijne een workshop getiteld: “Public Private Partnership voor duurzame toerisme ontwikkeling”.

De workshop op vrijdag 26 maart in de Congreshal is bedoeld voor de 19 actieve districtscommissarissen en één (1) districtssecretaris per district. Tijdens deze workshop zal er ingegaan worden op technische en beleidsaspecten voor de verdere ontwikkeling van het toerisme in de districten.

Een van de prioriteitsgebieden van het ministerie van TCT, is het ontwikkelen en bevorderen van het Toerisme in het algemeen en het lokaal toerisme in het bijzonder. Gezien de significante veranderingen/terugval in de sector vanwege de Covid-19-pandemie is het nu meer dan relevant de lokale sector te ondersteunen en verder te ontwikkelen. In dat kader zijn bovengenoemde ministeries en de private sector organisaties bij elkaar gekomen teneinde eenduidig en duidelijk beleid te formuleren ter bevordering van de sector.